Image

Vi matcher dig med en relevant virksomhed

Hos Trekantomraadet Danmark har vi kontakt med områdets virksomheder, og vi sørger derfor for at matche dig med en relevant virksomhed. Det gør det nemt for dig at tage hul på den nye uddannelsesmodel – du får det helt rigtige job, der passer til dit studieforløb.

Kontakt chefkonsulent Peter Engel-Andreasen på heeng@trekantomraadet.dk eller +45 2483 6313 for det første møde. Han hjælper dig med at få kontakt til virksomhederne.

Peter har nemlig sin naturlige gang blandt industrivirksomhederne i Trekantområdet. Dels gennem projekter og dels som sekretariatsleder for DIMA (Danish International Manufacturering Academy). En forening, der arbejder med kompetenceforsyningen til industrien i Trekantområdet. Hans primære fokus er at rekruttere industrivirksomheder og forstå deres behov. Det giver ham derfor de bedste forudsætninger for at lave et godt match mellem en virksomhed og dig.

”Jeg har igennem mange år fungeret som rådgiver og konsulent for virksomheder i det sydjyske og har derfor et stort netværk. Alt det bringer jeg i spil, når jeg matcher virksomheder og erhvervskandidater.”

- Peter Engel-Andreasen, chefkonsulent
Kontakt Peter Engel-Andreasen her

Trekantomraadet Danmark er et stærkt samarbejde mellem de syv kommuner Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Vejen, Middelfart og Vejle. Det blev stiftet i 2007 i forbindelse med kommunalreformen, og samarbejdets vigtigste mission er at understøtte væksten og erhvervsudviklingen i Trekantområdet. Her spiller du en helt central rolle – vi har nemlig brug for kloge hoveder som dig. Derfor hjælper vi dig med at finde den rigtige virksomhed, hvor du kan arbejde under dit studieforløb.