Image

Vi matcher dig med en relevant virksomhed

Hos Trekantomraadet Danmark har vi kontakt med områdets virksomheder, og vi sørger derfor for at matche dig med en relevant virksomhed. Det gør det nemt for dig at tage hul på den nye uddannelsesmodel – du får det helt rigtige job, der passer til dit studieforløb.

Kontakt chefkonsulent Annette Duedal på andue@trekantomraadet.dk eller +45 30580436 for det første møde. Hun hjælper dig med at få kontakt til virksomhederne.

Annette har nemlig sin naturlige gang blandt industrivirksomhederne i Trekantområdet. Dels gennem projekter og dels som ansvarlig for DIMA (Danish International Manufacturering Academy). En forening, der arbejder med kompetenceforsyningen til industrien i Trekantområdet. Annettes primære fokus er at rekruttere industrivirksomheder og forstå deres behov. Det giver hende derfor de bedste forudsætninger for at lave et godt match mellem en virksomhed og dig.

Trekantområdet er Danmarks produktionscentrum. Jeg har daglig kontakt til spændende virksomheder i området og har derfor en god relation til dem. Det er denne relation, jeg bruger til at skabe det rigtige match mellem virksomhed og kandidat.”

- Annette Duedal, chefkonsulent
Kontakt Annette Duedal her

Trekantomraadet Danmark er et stærkt samarbejde mellem de syv kommuner Billund, Fredericia, Haderslev, Kolding, Vejen, Middelfart og Vejle. Det blev stiftet i 2007 i forbindelse med kommunalreformen, og samarbejdets vigtigste mission er at understøtte væksten og erhvervsudviklingen i Trekantområdet. Her spiller du en helt central rolle – vi har nemlig brug for kloge hoveder som dig. Derfor hjælper vi dig med at finde den rigtige virksomhed, hvor du kan arbejde under dit studieforløb.