Image

Erhvervskandidat-uddannelse:
Civilingeniør i Operations Management

En erhvervskandidat er uddannelse på deltid, mens du har relevant job på min. 25 timer om ugen. Du får 4 års uddannelse på deltid med samme høje niveau som en almindelig kandidatuddannelse på 2 år. Du skal kunne dokumentere, at du er ansat i et relevant job minimum 25 timer om ugen. Det Tekniske Fakultet udbyder lige nu en erhvervskandidatuddannelse:


Civilingeniør i Operations Management

Der er de samme formelle optagelseskrav til erhvervskandidat og almindelig kandidat på de pågældende uddannelser. Ophører ansættelsen undervejs kan den studerende overgå til fuldtidsstudie og dermed mulighed for at opnå SU – eller blive ansat i en anden virksomhed.

Uddannelsen er gratis for de optagede kandidater, og undervisningen planlægges så undervisningen foregår på 1-2 dage i løbet af ugen.

Fysisk vil det foregå på SDU i Odense eller i visse tilfælde Campus Kolding. Erhvervskandidatuddannelsen giver ikke ret til SU.

Du vil specialisere dig i enten i Manufacturing Technology eller Global Supply Chain Management og vil dermed tilføre virksomheden den nyeste forskningsbaserede viden.


Læs mere om studiet og adgangskrav her